fredag 7 maj 2010

Jag har bytt namn...

Tidigare hete bloggen Mobergskan... och visst är jag Mobergskan, men på nätet känner ni mig ju som blomkronan och det känns konstigt att skriva under kommentarer i era bloggar med "fel" namn.

Hoppas jag inte förvirrar er nu... =)

4 kommentarer:

 1. Aha, då fattar jag varför jag var tvungen att godkänna din kommentar, du hade bytt namn! :) Bra tycker jag, för det finns dessutom en annan blogg som heter Mobergskan, upptäckte jag när jag försökte googla på dig...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag valde Mobergskan först för jag ville att min blogg skulle bli "bara" för mig... men sen valde jag att publicera den och då blev det så fel!! att heta något annat =)

  SvaraRadera
 3. Vad braaa! Nu heter du det jag är van vid...toppen!
  Ha en bra kväll! / Irene

  SvaraRadera
 4. Det tycker jag du gjorde helt rätt i. Nog för att jag haft koll på dig ändå men visst blir det lättare. :)

  Ja, jag lever men gör i stort sett ingenting. Har för längesedan insett att trädgården kommer att få sköta sig själv i år. Det funkar helt enkelt inte med bäckenet. Har börjat använda kryckor också nu för att avlasta lite de korta sträckor jag ändå rör mig. Jaja, mindre än fyra månader kvar till BF nu i alla fall så det går ju framåt och det busas för fullt i magen varje dag. :)

  Ha en fortsatt härlig helg!

  Kram kram
  Mia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Jag går ut i april och kommer in i oktober
om ni undrar var jag är...
så är jag antingen på Lotten i odlingsboden eller i trädgården.

Lämna gärna en kommentar,
jag blir så glad då jag får en hälsning =)

Välkommen tillbaka
och ha en skön dag!

Mitt växthus

Mitt växthus
Mitt växthus fick jag i 40-års present av familjen. I Maj 2009 var det på plats. Klicka på bilden så får du se hur det gick till... UPPDATERAT SIDAN 18/12-10