tisdag 24 januari 2012

Bugg i inbäddat kommentar fält!!

Nu har jag luskat lite och blir inte klok på detta!
MEN det verkar som man kan "gå runt buggen" =)
 jag ska försöka förklara...

När jag (och andra) kommer till en blogg med inbäddat kommentarsfält, så går det inte att kommentera. Under kommentars-fältet ska mitt namn stå men rutan är "tom".


Så här ser det ut då man inte kan kommentera

Efter att loggat ut och sen loggat in igen, fick jag upp rutan
med mitt namn i men....

.... då fick jag detta meddelande
då jag skrivit och skicka iväg min kommentar!!
(som inte kom i väg!)


Det ska ha börjat då blogger la till funktionen "trådad kommentars-funktion" för ett tag sedan sedan enligt "fixa din blogg", i det inbäddade kommentars-valet. (Trådad kommentars-funktion finns inte i popup eller helsida än), som tur va! kan man ju tycka nu när det är så mycket problem... MEN svars funktionen är ju inte dum.

Super bra funktion =) Den har jag saknat...
 sett den funktionen på andra bloggar som inte har blogger

Men nu kommer det som är konstigt... Jag kan ju inte göra en "egen" kommentar på själva inlägget, men jag kan klicka på svara till en kommentar... och ge en kommentar?? Bra eller dåligt? Då pajar ju hela ideén... 

"svara" är ju till för att svara på kommentaren, inte inlägget. Men man har ju inget val... om man vill kommentera på inlägget man har läst, det får vara så tills buggen är åtgärdad.

Om du vill ha inbäddat kommentarsfält
 LÄGG TILL "Svara" Då kan såna som jag... kommentera genom att svara på en kommentar i allafall, som någon annan har lagt in =).

En tjej med bloggen : Min plats på jorden har hitta hur man kan komma runt buggen, för vissa fungera det, men inte för mig! Det är genom att lägga till knappar.


lägger du till knappar så kan det bli så att du kan kommentera, läs i kommentarerna i från detta inlägg. Så förstår du kanske vad jag menar =).


Läs här hur du ändrar inställningarna av kommentars ruta Fixa din blogg förklarar

BLEV DET RÖRIGT??? Hoppas du hängde med... jag ska fortsätta undersökningen en annan gång, nu har jag suttit här i flera timmar och måste hänga lite tvätt =). 

Återkommer i ärendet....


Så nu har jag ägnat nästan hela dan åt det här! För mig fungerar det inte med att lägga in knappar, men om ni byter till inbäddat, glöm inte lägga till funktionen "svara" så kan vi som inte kan... kommentera via den =)4 kommentarer:

 1. Hej
  Tack för hälsningen på min blogg.
  Om den var nyplanterad kan den vänta lite med blomningen. Vatten på vår/försommar gynnar blomningen och du kan gärna gödsla också. Sol minst 6 timmar om dagen. Sen är det inte alla sorter som blommar varje år ändå, men de flesta gör det.

  SvaraRadera
 2. Prova med att byta tema.
  Jag har inte blogger utan wordpress men i wordpress spelar det stor roll hur temana är uppbyggda hur man kan använda alla fiffiga funktioner. En del teman är inte uppbyggda för nästlade kommenarer(jag väljer aldrig ett sådant tema)
  Jag har lärt mig att alltid kopiera texter innan jag skickar iväg dom på blogger bloggar. Lotteri om det lyckas

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag tog bort resolut den bäddade formen av kommentar och bytte till pop-upp. Kanske funkar det nu?/Anja

  SvaraRadera
 4. @Rihane
  Det är skönt att höra att även du har problem med att kommentera på blogger-bloggar. Då har det inte att göra med vilka inställningar jag har... utan det är på bloggen jag besöker som felet sitter hos. På min blogg har jag ju inga problem, eftersom jag har popup-inställningar.
  Och som du säger, jag kopierar oxå innan jag skickar min kommentar.

  @Anja
  Vad glad jag blir då du har bytt till popup, då kan man kommentera när man vill hos dig nu =)

  Kramis på er.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Jag går ut i april och kommer in i oktober
om ni undrar var jag är...
så är jag antingen på Lotten i odlingsboden eller i trädgården.

Lämna gärna en kommentar,
jag blir så glad då jag får en hälsning =)

Välkommen tillbaka
och ha en skön dag!

Mitt växthus

Mitt växthus
Mitt växthus fick jag i 40-års present av familjen. I Maj 2009 var det på plats. Klicka på bilden så får du se hur det gick till... UPPDATERAT SIDAN 18/12-10