måndag 12 september 2011

AWARD

Å vad glad jag blev då Anna med bloggen Lill-Hasta trädgård gav mig en Award
till min blogg om min odlingslott. 
Jag har sett att det delas ut Awards på andra bloggar och nu var det min tur att få en. 


Tanken med Awards är att man ska välja ut 5 bloggar man tycker mycket om och berätta lite om sig själv, så jag sätter väll fart då... och svarar på de fem frågor som ingår.

1. Varför började du blogga?
Jo jag börja blogga i november 2009 då jag skaffa min odlingslott, jag ville dokumentera vad jag hade gjort och hur det gick på lotten. Min dotter blogga så jag fick hjälp av henne att starta. För mig var det en "dagbok" som jag inte hade offentligt.

I mars 2010 satt jag och läste andras bloggar och började förstå vad blogga var för något ;-).  Jag öppna då upp min blogg så den blev offentlig. När jag starta hade jag inte en tanke på att jag skulle genom bloggen skulle få träffa en massa likasinnade härliga människor <3.

2. Vilka bloggar följer du?
Jag läser mest bloggar om trädgård, jag är ju en trädgårdsnörd! =). Man hittar så mycket tips och inspiration via alla bloggar, det kan vara en nackdel ibland! för jag hinner inte med allt jag vill göra...

3 Favorit färger?
JA, vad svarar man på den frågan... Det beror ju på! I trädgården gillar jag allt, i mitt hem vill jag ha jordnära färger. Men ska jag välja en färg så säger jag rosa. jag ÄLSKAR mina rosa blommande blommor.

4 Favorit film?
Jag tittar inte på film längre... det var länge sedan jag tog mig tid att titta på film, dom är så långa! Jag har ingen speciell film som favorit, men ska jag titta på film får det gärna vara en komedi.

5. Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?
England är ett land jag gärna vill se, jag har inte varit där än... när jag var yngre ville jag åka dit för att shoppa nu vill jag åka dit och se trädgårdar =). Australien ligger tvåa, jag vill se kängurun som hoppar fritt, när jag var liten hade jag en vän som hade bott där och hade en känguru som husdjur.

Nu är det min tur att dela ut 5 st awards till bloggar jag gillar att läsa och som har under 100 följare. Bondjäntan har redan fått av Anna så mina 5 awards går till:

Min Torpblogg som skrivs av Susann. Det var en av dom första bloggarna jag börja följa. Hennes första blogg "försvann" så hon fick starta en ny. Tyvärr så försvann hela hennes berättelse om hur hon byggde växthuset, hon har byggt ett så härligt växthus som jag är så avis på =).

Mias Trädgård en underbar tjej som jag lärde känna via bloggen. En trädgårds tok som jag =).
I hennes blogg bjuder hon på massor av fina bilder.

Mies Balkong oxå en av de första bloggar jag börja följa, hon bjuder på så fina bilder från sin balkong, jag beundra henne hur hon kan få plats med så mycket fint på en balkong.

Mias hem en härlig människa =) med en mysig blogg, som bor som jag drömmer om att få göra =).
En odlingstoka som jag som fick lite annat att tänka på för ett år sedan <3 En liten pojk som tar mycket av mammas tid =).

UnderbaraHem skriven av Birgitta, hon har oxå ett helt underbart växthus =). På sin blogg bjuder hon oxå på en massa härliga bilder och berättelser.

Nu var det tyvärr bara 5 st jag fick dela Award till, jag skulle kunna dela ut fler... =)
Men jag fuskar och ger en till Irene oxå =) som har bloggen Blomster hon är så kreativ och bjuder på en massa ideér och fina bilder.

TACK ANNA 
Jag tycker att detta var en bra avslutning på min odlingsblogg... för jag har bestämt mig för att avsluta bloggen om min odlingslott. Jag kommer fortsätta blogga om lotten här istället =)


3 kommentarer:

 1. Men, oh, kära nån, vad du är gullig! Det där hade jag missat! Måste ta tag i saken, men just nu är det läxläsningstimmar här! KRAAAM! Mia

  SvaraRadera
 2. Tack så jätte mycket, vad glad jag blir... håller med dig, det finns så många bra bloggar... det blir svårt.

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. TACK snälla du !! Vilken överraskning att komma hem till. Ska hämta upp den
  & lägga in ....får bli de närmsta dagarna.
  Kramar från mej till dej

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Jag går ut i april och kommer in i oktober
om ni undrar var jag är...
så är jag antingen på Lotten i odlingsboden eller i trädgården.

Lämna gärna en kommentar,
jag blir så glad då jag får en hälsning =)

Välkommen tillbaka
och ha en skön dag!

Mitt växthus

Mitt växthus
Mitt växthus fick jag i 40-års present av familjen. I Maj 2009 var det på plats. Klicka på bilden så får du se hur det gick till... UPPDATERAT SIDAN 18/12-10