onsdag 19 januari 2011

Fröer... och sallad

Nu är dom ute i handeln
Varje år undrar jag när fröerna kommer, så jag lägger ut en bild här för att påminna mig själv när dom har kommit. I år kommer jag dock inte behöva några fröer... jag passade på att handla från impecta i höstas då dom sålde ut grönsaksfröer för halva priset, och blomfröer har jag så det blir över!!! har ju varit med i flera fröbytarkedjor och jag plocka en heldel fröer i höstas. MEN jag känner mig själv =) jag kommer nog köpa några påsar till ändå! innan våren kommit.

Lollo rosa sallad sådd 15/1
När jag satt och frösådde mina chilifrön den 15/1, kunde jag inte låta bli att sätta lite sallad, jag har ju så mycket växtbelysning uppsatt, så till lite sallad kan ju få plats där oxå. Jag har inte haft lollo rosa tidigare och vill smaka om det är något jag ska ha i min sallads låda i sommar, jag har hört många pratat varmt om denna sort. Så jag hoippas på att det kan vara en sallad som faller mig i smaken =)

2 kommentarer:

 1. Oh vilken härlig bild! Både på alla fröer och på de små spirande sallatsfröerna... Hoppas den är så god som du har hört!

  Trevlig helg,
  kram!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt när det gror!
  Du frågade om när jag brukar så petunian...förra året sådde jag den 5 mars!
  Ha en fin dag! / Irene

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Jag går ut i april och kommer in i oktober
om ni undrar var jag är...
så är jag antingen på Lotten i odlingsboden eller i trädgården.

Lämna gärna en kommentar,
jag blir så glad då jag får en hälsning =)

Välkommen tillbaka
och ha en skön dag!

Mitt växthus

Mitt växthus
Mitt växthus fick jag i 40-års present av familjen. I Maj 2009 var det på plats. Klicka på bilden så får du se hur det gick till... UPPDATERAT SIDAN 18/12-10