fredag 18 januari 2013

GOTT NYTT ÅR

Hej allihop jag har ju varit sååååå dålig på att uppdatera bloggen på sista tiden men jag har inte haft tid :), och genom det, inte önskat er GOTT NYTT ÅR Så jag gör det nu :).

Jag har ändrat om i mitt liv totalt sedan jag sluta röka... Som ni kan se så har jag ändrat stil på bloggen och i rubriken har orden träning och LCHF/GI kommit till.

Jag har sedan september tränat och kört med LCHF. Träningen har verkligen hjälp mot alla "kramper" ATT jag inte börja träna tidigare i livet! Jag har ALDRIG tränat/rört på mig, inte ens när jag gick i skolan, då skylde jag på min astma som jag hade på den tiden... nu har jag ingen astma att skylla på :). Det är framför allt rökningen på slutet som fick mig att avstå.

Och jag har alltid varit "kraftig" efter mina graviditeter stod vågen på 82 kg (154 cm lång) Med hjälp av viktväktarna gick jag ner till 56 kg på två år. Sen höll jag vikten i ca 3 år. Utan förvarning började kilorna komma tillbaka... Nu vill jag ner till min trivselvikt igen. men jag har inte lust att vänta år på det, så jag börja med LCHF. MÅNGA anser att det är en farlig diét, men jag kommer inte leva efter den hela livet när jag nått min målvikt går jag över till GI som är en mera hållbar diét.

En av anledningarna till att jag inte har bloggat är att jag inte haft bilder att visa, jag tycker inte om att göra blogg inlägg utan en bild. Så här kommer en på mitt växthus, så mycket snö har jag aldrig haft på den tidigare, jag bara MÅSTE ut och skotta av allt innan huset rasar i hop.Hoppas allt är bra med er, vi ses snart igen :)


KRAMIS


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Jag går ut i april och kommer in i oktober
om ni undrar var jag är...
så är jag antingen på Lotten i odlingsboden eller i trädgården.

Lämna gärna en kommentar,
jag blir så glad då jag får en hälsning =)

Välkommen tillbaka
och ha en skön dag!

Mitt växthus

Mitt växthus
Mitt växthus fick jag i 40-års present av familjen. I Maj 2009 var det på plats. Klicka på bilden så får du se hur det gick till... UPPDATERAT SIDAN 18/12-10