fredag 29 juni 2012

För ca 7 år sedan...

För ca 7 år sedan hörde jag talats om en bok, en bok som kunde få en att sluta röka. 
HAHA vilket skämt tänkte jag då...

I Måndags efter jobbet åkte jag och köpte den boken, boken heter 'Äntligen Icke-rökare'.

Nu har jag läst ut boken och undrar VARFÖR trodde jag inte på att det fanns en bok som kunde få en att sluta röka för 7 år sedan.

Nu är jag helt övertygad... jag kommer ALDRIG röka igen =). 


Det här är en metod som funkar för resten av livet. * Utan skrämseltaktik och avskräckande bilder * Utan krav på viljestyrka * Utan viktökning * Utan oro för abstinens * Utan känsla av försakelse * Utan hjälpmedel och mediciner * Bara 100% naturligt Bli en lycklig icke-rökare! Ta första steget nu. Fortsätt att röka precis som vanligt medan du läser boken. Läs med ett öppet sinne. Läs allt. "Äntligen icke-rökare" ger dig lust att sluta. Och det är lätt. Miljoner människor har gjort människor har gjort det och vet att "Äntligen icke-rökare" fungerar. Såld i över 10 miljoner exemplar!

Är ni rökare eller har en vän som röker. LÄS BOKEN det är den bästa bok jag nånsin har läst. Den har hjälpt mig att förstå vad jag egentligen har hållit på med i 28 år!

Att dom inte har gjort ett tv program om boken??? Det Tv programmet borde gå i repris hela dagarna så folk får upp ögonen över hur "lätt" det är att sluta röka.

Lätt inom " för det har inte varit lätt dom första dagarna, men nu när jag faktiskt vet vad det är jag går igenom så kommer det att gå "lätt" Jag skulle ha läst boken INNAN jag slutade röka.

Jag är så glad för jag är en ICKE-RÖKARE nu.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Jag går ut i april och kommer in i oktober
om ni undrar var jag är...
så är jag antingen på Lotten i odlingsboden eller i trädgården.

Lämna gärna en kommentar,
jag blir så glad då jag får en hälsning =)

Välkommen tillbaka
och ha en skön dag!

Mitt växthus

Mitt växthus
Mitt växthus fick jag i 40-års present av familjen. I Maj 2009 var det på plats. Klicka på bilden så får du se hur det gick till... UPPDATERAT SIDAN 18/12-10