fredag 30 december 2011

Hej igen... nu är jag tillbaka!!

Jag kan tänka mig att ni är några stycken som undrar hur det är med mig och hur operationen av axeln gick... =)

Jo operation gick bra och jag mår "bra" nu =). men det har varit en "resa"...

Jag har inte varit så aktiv här för jag har "snöat" in på att bli bra, jag har ju inte riktigt fattat vad det är jag har i axeln så jag har "pluggat" lite för att lära mig hur jag ska göra för att bli bra igen. För några månader sedan började jag söka information, jag hitta en hel del information och fakta från olika kliniker och sjukhus som har lagt ut info på nätet.

Men jag kunde inte hitta EN enda som själv berätta hur det kändes eller hur det var, så då tänkte jag att jag ska göra det... åt andra. så andra kan läsa om hur det är att ha en "trasig" axel, och kanske få hjälp i tid! och inte gå så länge som jag har gjort, jag skulle ju ha sökt hjälp för flera år sedan!!! (det gjorde jag iochförsig)

Men det är lätt att vara efterklok... nu har jag lärt mig hur viktigt det är att ta medicinen man får (så jag gjorde det! läs vad jag gjorde i går! länk finns längre ner på sidan -Dag 2) och hur träning faktiskt kan ta bort problemet. Lite har jag mig själv att skylla... har inte tränat till 100 % men hade jag fått tag på läkare som visste vad dom tala om och förklarat, då hade jag kanske förståt.

Även om axlar är en "vanlig" folksjukdom så är det tyvärr så att det finns inte många läkare som känner till Impingement, Inklämningssyndrom, Bursit, Calcific tendinit, kalkaxel, Rotatorkuff syndrom.... ja jag kan räkna upp flera namn på vad jag har! vad min "kalkaxel" utväckla sig till...  klart att läkarna inte kan ställa diagnos på en gång, men eftersom det är så svårt att ställ diagnos kan dom f*n remittera en till en specialist på engång... ja, jag är lite ARG att jag inte fick hjälp den dagen jag gick till läkaren juni 2005, då han efter en röntgen sa till mig - Du har kalkaxel, det finns inget man kan göra åt det! inte ens träning, du får låta bli och sova på den sidan...

Jag måste oxå säga det att jag läser era bloggar lite då och då men jag vet inte vad det är... men på vissa bloggar kan jag inte kommentera??? Bondjäntan, Irene och Gela era bloggar går inte, för att ge några exempel =(.

 Nä nu är det dax att sova... tycker ni inte det =) ZZzzzzzzzzzzzzz God Natt.

Uppdatering... 30/12 kl 12,30
Nu har jag kollat runt lite mera och upptäckt att det är ni med kommentar rutan "i bloggen" som det inte går att kommentera hos. Ni som har Popp-upp ruta, där kan jag kommentera... jätte konstigt. Är det fler som upplever detta? När ni ska kommentera. Kan det bero på mina inställningar??

2 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Så efterlängtad! Hoppas du läker bra och slipper problemen i fortsättningen. När jag läser om dig...känner jag att jag borde be hjälp med min hälsporre. Det gör så jävla ont stundtals. :-/

  Ang. att det inte går att kommentar... har ingen aning. Försök igen?!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej
  JA! vänta inte för länge... med att söka hjälp, du ska se att det kommer bli så mycket bättre efteråt *blink*
  kram och gott nytt år på dig =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Jag går ut i april och kommer in i oktober
om ni undrar var jag är...
så är jag antingen på Lotten i odlingsboden eller i trädgården.

Lämna gärna en kommentar,
jag blir så glad då jag får en hälsning =)

Välkommen tillbaka
och ha en skön dag!

Mitt växthus

Mitt växthus
Mitt växthus fick jag i 40-års present av familjen. I Maj 2009 var det på plats. Klicka på bilden så får du se hur det gick till... UPPDATERAT SIDAN 18/12-10